arrow_upward

Over PTS

Pay the Salary staat gelijk aan salarisadministratie 3.0. Een vaststaand feit is dat het uitvoeren van de salarisadministratie, of er teveel mee bezig zijn, voor ondernemers gelijk staat aan het verdoen van tijd dat beter besteed kan worden.

Ook moet je salarisadministratie zeer nauwkeurig gebeuren en kunnen fouten vervelende (langdurige) consequenties hebben voor de organisatie of haar medewerkers waardoor het belangrijk is een deskundig partner te hebben.

Bij Pay the Salary begrijpen wij dat en doen wij alles binnen onze mogelijkheid om onze klanten te ontzorgen.

Dit gaat dus verder dan het draaien van loonstroken. Wij ondersteunen in alle zaken er omheen als; sociale regelingen, cao, arbeidsrechtelijke situaties, personeelsadministratie, opstellen arbeidsovereenkomsten en denken wij zelfs mee met werving en selectie indien gewenst.

Daarnaast spelen wij een actieve rol in detachering van payroll specialisten en voeren wij correcties door in gesloten boekjaren.

” Klantgerichtheid is bij ons geen doel, maar iets dat wij gewoon zijn!” 

Bij Pay the Salary geloven wij in 4 duidelijke principes

Support
Door constante ondersteuning zal er geen plaats zijn voor zorgen maar juist meer ruimte voor focus op doelen.

+

Innovatie
Wij moeten voorop blijven lopen om jullie het beste te kunnen bieden en met de nieuwste ontwikkelingen digitaal te ondersteunen.

+

Geloof
Alleen met geloof voor het maximale kunnen we jullie helpen de doelstellingen te bereiken.

+

Daadkracht
Zonder daadkracht gebeurt er niks, wij gaan het voor jullie regelen.

Visie

Binnen een wereld waar alles digitaliseert en vereenvoudigt wordt persoonlijk contact en een deskundige meerwaarde van je salarisadministrateur een schaarste. In de wereld van Pay the Salary hoeft geen klant zich nog zorgen te maken en wordt precies datgene uithanden genomen waar behoefte aan is.

Missie

Bij PTS hanteren wij een duidelijke missie:

Middels digitalisering de salarisadministratie zo vereenvoudigen waardoor klanten geen zorgen hebben, geld besparen en er meer tijd vrij komt voor hun core business.

Onze diensten

Samenwerkingen

Onze referenten

Naar alle klanten

070 20 45 012

Bel mij terug Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

close

Inloggen in portaal

Nog geen klant? Registreer u hier